Durostone

Ipari padlórendszerek

Céginformációk

A Prem-X Kft. 20 éve az ipari padlók piacának meghatározó szereplője. A vállalkozás 100 %-ban magyar magánszemélyek tulajdonában áll. 2007-ben jelentős, zöldmezős beruházás keretében saját gyártóüzemet épített. A Durostone Kft. által gyártott kéregerősítő porokból évente közel három millió négyzetméter ipari padló készült. Büszkék vagyunk rá, hogy a Durostone márka Skandináviától a Balkánig számos országban ismert és elismert a kivitelezők körében.

 

Kéregerősítő termékeink az ÉMI által minősítettek és természetesen megfelelnek az idevonatkozó európai uniós normáknak is. A termelésünket az Építésügyi Minőségellenőrző Intézet folyamatos gyártásellenőrzés keretében vizsgálja.

Termékeinkhez csak ellenőrzött, magas minőségű alapanyagokat használunk. Egyik legfontosabb alapanyagunk a chrome aluminat (korund), mely szinte gyémánt keménységével kéregerősítőink magas kopásállóságát biztosítja. 

A termelés teljesen automatikus, számítógéppel vezérelt rendszerben történik, folyamatos gyártásellenőrzés mellett (ISO 9001:2015).

Cégünk elsőként kezdte meg a kéregerősítő szárazhabarcsok magyarországi gyártását ipari padlók készítéséhez. A hazai termelés nagyobb költséghatékonyságot és nagyobb rugalmasságot eredményezett számunkra, amellyel igyekszünk vevőink igényeit kielégíteni. Sóskúti gyártó- és raktárbázisunkon standard termékeinkből állandó készletet tartunk. Szükség esetén ezeket azonnal tudjunk szállítani, míg speciális termékeink esetén is csak 3-4 nap a határidő.

Termékskálánkon a kéregerősítő porok mellett szinte minden, az ipari padlóhoz kapcsolódó termék megtalálható: párazárók, fugatömítők, profilok, vágó korongok, speciális impregnálók, stb.

Sőt, beton design anyaginkkal exkluzív látszóbeton felületek alakíthatók ki ().

Az ipari padlók minőségét a tervezéstől a kivitelezésig számos tényező befolyásolja. Tapasztalataink birtokában igyekszünk vevőinket a tervezéstől az átadásig szaktanácsokkal segíteni. Kérésre helyszíni műszaki asszisztenciát nyújtunk ezzel is elősegítve a minőségileg kifogástalan padló elkészítését. Termékeink nemcsak a hazai piacon, de külföldön is ismertek. Piaci pozíciónk és hosszú távú fejlődésünk alapja az állandó termékfejlesztés. Figyelemmel kísérjük a szakma változását a világban. Külföldi partnereink segítségével igyekszünk az új eljárásokat, termékeket a lehető leghamarabb átvenni és eljuttatni ügyfeleink részére.

Vállalkozásunk növekedése, fejlődése az alapítás óta egyenletes, organikus. Gyártásunk egyre jelentősebb részét értékesítjük külföldön. Mára számos országban vagyunk jelen a Baltikumtól Oroszországon át a Balkánig. Célunk, hogy a hazai pozíciónk megtartása mellett, tovább erősítsük és szélesítsük jelenlétünket a külföldi piacokon.